Pages

U klik Me, I klik U

Pengikut

Jumaat, 13 Ogos 2010

Think you know how to invest money? Try this game

http://malaysia.youthsays.com/sifukyazu/oskic

Do you know how to use money to make money?
Know anything about investing in stocks?

Malaysian youths never had the chance to learn this. Ever. Until now.

Colleges and universities across the country have partnered with OSK Investment Bank to give our students a fun way to experience and learn the valuable skill of investing, without the risk of losing money.

Through this online competition: You will experience trading in the REAL Malaysian stock market to build your wealth. How much money can you make? Cash and weekly prizes worth up to RM170,000 await those who try.
jom le try...x susah...senang je

Ahad, 1 Ogos 2010

setelah beberapa ketika....

penantian itu memang satu penyeksaan kan??? ermm selalu macam tu lah..macam aku jugak..
tggu punya tggu punya tggu, finally dapat jgk cari budak band yang baru tuk tahun ni...kali ni akau rase special sikit...memang betul2 ikut konsep 1Malaysia...ermm kalau x salah aku le...
kali ni band HOTWATERBAND ni terdiri drp pelbagai kaum...1st time jd macm ni selepas beberapa thn ditubuhkan...tp sume berbakat besar...BEST

Khamis, 1 April 2010

dah Lame x update

salam semua...kalau ikutkan title entry, memang betul le dh lama aku x update blog ni..busy sgt ke..

sebenarnya nak kate busy sgt tu x le...rasenye Datuk Seri Najib PM kita lagi le busy..tp nak wat mcmana..memang aku busy...smpai kadang2 berminggu2 x jenguk blog aku ni...berhabuk gile...jenuh nk pakai vacuum CleAner...tp x pe akuakan cuba gak sedaya upaya untuk update walaupun mgkin memakan masa berminggu2, berbulan2 atau bertahun2 sekalipun..

Selasa, 2 Februari 2010

Saat Buat Persembahan

Petua buat persembahan band...


i. Jangan gelabah...

ii. Relaks

iii. Selambe n...

iv. Jgn LALOK...


p/s...budak band ni semua bagus..
so ape yg penting....kerjasama...huhuhu

Rabu, 27 Januari 2010

New Band for 2010

Hai semua..Tahun ni aku kena cari lagi budak-budak untuk main band..ramai yang berminat tapi...
Ade beberapa masalah yang pasti aku terpaksa hadapi...antaranya ade budak yang rasa dia boleh main alat muzik, tapi bile suroh main alat muzik seperti gitar, die x pandai nak petik...yang die tahu main gitar mainan..itu pun pengalaman mase kecik2 dulu...Apa2 pon, aku rase bangga jugak sebab aku tgk rami jugak yang berbakat dalam bidang muzik ni...cuma kena polish sikit la (bkn polish, tp kena ajar semua...huhuhu). ermm sebelum terlambat n sebagai semangat kepada semua yg nak try, aku ucapkan semoga berjaya lah yer..








Sabtu, 16 Januari 2010

TAHUN 2010

Bertemu kembali di tahun 2010...tahun baru ...yang aku x berape nak kisah untuk wish hepi new year pown..Azam?? nak wat azam mcm thn lepas juge..so azam nye ape??ermmm entah r...nanti le aku fikir...sbb kalau buat pun, mule2 je smangat, lps tu.... ermmm paham2 je la...and then next year azam lagi ...huhuhu...apa2 pun untuk x menghampakan semua aku nak ucapkan jgk HAPPY NEW YEAR walaupun agak terlewat...





Tahun 2010 dah ke? la rupa2nya dah masuk tahun baru dah..so

Isnin, 23 November 2009

Bile Lagi?


Bila lg nak update blog??


Aku selalu ditanye bila lagi..susah jugak aku nak jawab..bukan aku x nak jawab..tp kalau dah busy, x de mase, memang soalan ni x leh nak layan..

Khamis, 19 November 2009

UPSR oh UPSR


Tahniah kepada kamu-kamu semua...anda semua memang hebat


pencapaian yang kamu-kamu semua dapat ini pasti akan menggembirakan ...ngak ada rasa pilu...

Sabtu, 14 November 2009

Inilah anggota HOTWATERBAND 2009






sajidah - vocalist


shahira - vocalist


meerza - guitarist


Rfif - basist


Farhan - drummer







Besok mase Yg ditunggu-tunggu


ermm setelah lame berhempas-pulas, berlatih n main-main, berlatih n main-main, so besok pagi le penentu untuk tgk band ni main mcmana

Sabtu, 17 Oktober 2009

new band boy


tahun ni nak kena wat band gak...tp tak tahu le macamana..boleh jadi ke tak boleh...kalo nak ikutkan masa, macam x sempat je tapi...


belum cube belum tahu. entah2 lagi best dari last year...

Rabu, 9 September 2009

x dgr citer???

lama x dgr cite bdk2 band ni...x tahu le ape dh jd ngan die orang ni entah2...

masih terror gila kot men mzik...atau dah x th men ape2 lg...hahaha

linkwithin

Blog Widget by LinkWithin

Please click nuff below

hOtWaTeRbAnDvIdEo

Loading...

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by HoTwAtErBaNd