Pages

U klik Me, I klik U

Pengikut

Isnin, 23 November 2009

Bile Lagi?


Bila lg nak update blog??


Aku selalu ditanye bila lagi..susah jugak aku nak jawab..bukan aku x nak jawab..tp kalau dah busy, x de mase, memang soalan ni x leh nak layan..

Khamis, 19 November 2009

UPSR oh UPSR


Tahniah kepada kamu-kamu semua...anda semua memang hebat


pencapaian yang kamu-kamu semua dapat ini pasti akan menggembirakan ...ngak ada rasa pilu...

Sabtu, 14 November 2009

Inilah anggota HOTWATERBAND 2009






sajidah - vocalist


shahira - vocalist


meerza - guitarist


Rfif - basist


Farhan - drummer







Besok mase Yg ditunggu-tunggu


ermm setelah lame berhempas-pulas, berlatih n main-main, berlatih n main-main, so besok pagi le penentu untuk tgk band ni main mcmana

Sabtu, 17 Oktober 2009

new band boy


tahun ni nak kena wat band gak...tp tak tahu le macamana..boleh jadi ke tak boleh...kalo nak ikutkan masa, macam x sempat je tapi...


belum cube belum tahu. entah2 lagi best dari last year...

Rabu, 9 September 2009

x dgr citer???

lama x dgr cite bdk2 band ni...x tahu le ape dh jd ngan die orang ni entah2...

masih terror gila kot men mzik...atau dah x th men ape2 lg...hahaha

Sabtu, 11 April 2009

HoT WaTeR BaNd


Tengok foto ni memang windu tul kenangan ngan budak-budak band ni. Maklumlah diaorang ni yang merintis kejayaan penubuhan band ni. tapi memang aku x nafikan diaorang ni semua berbakat. Harap diaorang akan kembangkan lagi bakat diaorang. Aku harap diaorang faham, jadi ahli muzik pun sebenarnya boleh menjadi orang yang hebat satu ahri nanti. Respect le ngan you all..

Jumaat, 10 April 2009

BaNd BoY BuDaK SeKoLaH


Memang kenangan pada masa tu sukar dilupakan. Masa tu? Ye, mase tu. Sebenarnya itu lah satu2nye masa dapat ditubuhkan satu band buat julung-julung kalinya. Mula-mula memang risau jugak kalau-kalau tak ada orang yang nak main. Tambah lagi dengan exam yang bakal menjelang. Nak cari yang berbakat pun bukannya senang. Jenuh jugak le nak perah otak cari idea. Maklumlah nak tubuh satu band boy dalam jangka masa yang singkat bukannya mudah.

linkwithin

Blog Widget by LinkWithin

Please click nuff below

hOtWaTeRbAnDvIdEo

Loading...

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by HoTwAtErBaNd