Pages

U klik Me, I klik U

Pengikut

Rabu, 27 Januari 2010

New Band for 2010

Hai semua..Tahun ni aku kena cari lagi budak-budak untuk main band..ramai yang berminat tapi...
Ade beberapa masalah yang pasti aku terpaksa hadapi...antaranya ade budak yang rasa dia boleh main alat muzik, tapi bile suroh main alat muzik seperti gitar, die x pandai nak petik...yang die tahu main gitar mainan..itu pun pengalaman mase kecik2 dulu...Apa2 pon, aku rase bangga jugak sebab aku tgk rami jugak yang berbakat dalam bidang muzik ni...cuma kena polish sikit la (bkn polish, tp kena ajar semua...huhuhu). ermm sebelum terlambat n sebagai semangat kepada semua yg nak try, aku ucapkan semoga berjaya lah yer..








Sabtu, 16 Januari 2010

TAHUN 2010

Bertemu kembali di tahun 2010...tahun baru ...yang aku x berape nak kisah untuk wish hepi new year pown..Azam?? nak wat azam mcm thn lepas juge..so azam nye ape??ermmm entah r...nanti le aku fikir...sbb kalau buat pun, mule2 je smangat, lps tu.... ermmm paham2 je la...and then next year azam lagi ...huhuhu...apa2 pun untuk x menghampakan semua aku nak ucapkan jgk HAPPY NEW YEAR walaupun agak terlewat...





Tahun 2010 dah ke? la rupa2nya dah masuk tahun baru dah..so

linkwithin

Blog Widget by LinkWithin

Please click nuff below

hOtWaTeRbAnDvIdEo

Loading...

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by HoTwAtErBaNd